17 Aralık 2013 Salı

9. KIZ : Sevgilinin Hayran Olduğu Ünlüyü Söylediği An



Kıskançlık Dokuzlaması : 2

...

En Kadir İnanır ses tonumla, "Nesine bayılıyorsun bu adamın bre kadın?" diye haykırdım. "Aşkımm çok tatlı, çok safff yaaa!" dedi. İçimdeki korku büyüdü. Bana da tatlı diyordu ahugözlüm. Tatlıdan anladığını anlamlandırmaya çalıştım kafamda. Ter damlaları süzüldü alnımdan, lakin makyajım akmadı. Makyaj yapmıyordum, kaşlarımı aldırmıyordum. E peki bu kadın neden benimle çıkıyordu? Saf mıydım acaba biraz, ne menem bir tatlılıktı ben de bulduğu? Noluyordu? Neler geliyordu başıma? Sakin sakin gazetemi okuyordum oysa ben sadece.

...

[ Blog'da bulunan "Neden Evlenmedim" kitabına ait yazılar, ek yazılar ile birlikte yaz başında aynı isim ile basılacak. Bu nedenle yazıların buradan yayınını durdurmak durumundayım. Anlayış göstereceğinizi umuyor, ilginiz için teşekkür ediyorum. Eksper Mental ]



3 yorum:

  1. homofobi ve transfobinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hassasiyetiniz için teşekkürler.

      şunu belirtmek isterim ki, blog'un "kıskançlık dokuzlaması" kısmı, benim ve de 9. kız'ın yaşadığı kıskançlıklar, paranoyaklıklar, travmalar... vs. ile ilgilidir ve bunları tiye almaktadır. başka herhangi bir kişiyi ya da kitleyi kesinlikle hedef almamaktadır. bu yazıda da tiye alınan kendi tavrımdır.

      iyi günler.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil