26 Ocak 2014 Pazar

9. KIZ : Hiç Tanımadığınız Bir Kızla Şarap İçmek



insidon V

...

küçük odasının duvarında siyah beyaz fotoğrafları olan kızla evlenmiş, birlikte evlerini o küçük odasına çevirmişlerdi. az eşyalı, bol kitaplıklı, mütevazi ve pipo kokan. kendilerine benzeyen arkadaşları gelirdi eve, ilk defa `pink floyd`'un `the wall` isimli filmini orada izlemiş, nefret etmiştim, çok sıkıcıydı, oysa ben `nejat uygur`'un tiyatrolarından birini izlemek istemiş, ama kabul ettirememiştim.

zira çocuktum ve `comfortably numb` dinlemesen de keyifli bir uyuşukluktu çocukluk. 

...

[ Blog'da bulunan "Neden Evlenmedim" kitabına ait yazılar, ek yazılar ile birlikte yaz başında aynı isim ile basılacak. Bu nedenle yazıların buradan yayınını durdurmak durumundayım. Anlayış göstereceğinizi umuyor, ilginiz için teşekkür ediyorum. Eksper Mental ]

1 yorum:

  1. keşke senin bloğu unutabilsemde, 3-4 ay sonra aklıma gelip hepsini birden okusam. Hocu böyle olunca strese giriyorum, bekleme stresi yapma hocu, biraz daha çok yazı paylaş.
    Belkide gizemi bu olayın çekici kılan bu sende haklı olabilirsin fakat. Her yayınladığın gün açıp okuyorum sonra merak merak merak :P kalemine zeval gelmesin.

    YanıtlaSil